
شاركت سيدة مصرية، مقطع فيديو، ظهرت خلاله وهي تهاجم طليقها بعد طلاقهما، مما أثار ضجة كبيرة على منصات التواصل.
ظهرت الفتاة في الفيديو المتداول تقول: “أنا معايا شيشتي وقاعدة في الكافيه بتاعي وبشرب وبتمزج، تسيبني ما تسبنيش ترجعلي ما ترجعليش أنا اللي كنت بصرف عليك.”
وأضافت:” أنت شحات من غيري أنا بنت إسكندرية يعني الجدعنة كلها، أنت فاكر لما تسيبني هقعد أبكي عليك واسمع ضعفي بيصعب عليا زي ما شيرين كده بترجع لحس كل خمس دقائق.”
وتابعت: “أنا معايا شيشتي وأجيب واحد من الكافيه هنا يقعد جانبي أنا كنت بصرف عليك وأمك الحرباية اللي لما جات تتوحم كانت بتشوف ميكي ماوس، أهو أنت نسخة منه بودنك.”
واستطردت:” أنا هشوهك عشان جرحتني وظلمتني وتعافيت منك في دقيقتين، وحجر الشيشة أرجل منك عشان بيدوم معايا، أنت أخدت معايا أسبوعين وجرحتني.”
واختتمت حديثها قائلة:” أنا من بحري يعني ناقص الجنيه يحطوا صورتي عليه، يعني لو دماغك وزتك أو أمك ذقتك قمر عادل هاتعجزك، وأخرك معايا دمعتين وسيجارة، مضيفة:” لبسك، أكلك، شربك، نومك كان عليا أنت من غيري ولا حاجة”.
حققت اكتشافاتٌ أثريةٌ وجيولوجيةٌ حديثة في العاصمة التركية أنقرة مقولة "بحر أنقرة" الشهيرة، عقب…
أعلن نائب رئيس الجمهورية التركية، جودت يلماز، خلال مؤتمر صحفي خصص لإعلان تفاصيل "البرنامج الاقتصادي…
في ظل التحولات الجيوسياسية المتسارعة وانتقال مركز الثقل العالمي من المحيط الأطلسي إلى منطقة آسيا…
أعلن المعهد الإحصائي التركي (TÜİK) البيانات الرسمية لمؤشر أسعار المستهلكين (CPI) لشهر أغسطس 2026، حيث…
📊 كشف أحدث استطلاع للرأي العام أجرته شركة "جينار" (GENAR) للأبحاث عن تحولات استثنائية في…
ألقى الرئيس التركي رجب طيب أردوغان خطاباً جامعاً أمام قادة قمة منظمة شنغهاي للتعاون…
هذا الموقع يستعمل ملفات تعريف الارتباط (الكوكيز) لتحسين تجربة استخدامك.