
أثارت ”نادية الكامل” زوجة الفنان ” أجمد الفيشاوي ” موجة واسعة من الجدل بعد نشرها لمنشور عبر حسابها الشخصي في ”فيس بوك” هاجمت من خلاله الفنان ” محمد رمضان ” من جديد ثم قامت بعد ذلك بحذف المنشور .
كما وكتبت نادية الكامل في المنشور الذي استطاعت بعض الصفحات التي تهتم بأخبار النجوم من الحصول على نسخة منه قبل حذفه : ” يا نجم مش عيب أبدا إن الإنسان يكون غني ومعاه فلوس ومبسوط بيها طالما هو شقي وتعب فيها ” .
وتابعت : ” بس العيب عليك دلوقت .. مفيش دلوقت في العالم كله وبتكلم عن الناس اللي معاها فلوس حد ماشي زيك كده .. الناس الفنانين والرياضيين ونجوم المجتمع بيكون عندهم big team عشان يهيئ حياتك وتعرف بتعمل إيه بفلوسك ” .
كما وأضافت زوجة الفيشاوي : ” ومفيش حد دلوقت غير وهو عنده life coach بيعلمك ويعرفك تطلع تقول إيه وإزاي وأمتى ودي مش عيب أبدا .. الحاجات دي اتعملت مخصوص للناس اللي زيك اللي هما في مستوى عقلي وإجتماعي ضعيف. أو ناس أغنيا جدا ولازم team يدير الفلوس دي ومعاها حد يعرفك بتعمل إيه ” .
واستكملت : ” طبعا ده غير خلفيتك الفقيرة اجتماعيا ودنو نفسك وضعفها وكرهك لنفسك قبل الناس وإنك قليل التعليم وده مش ذنبنا .. بجد إنت محتاج علاج ومحتاج تاخد خبطة في راسك تنسيك إنك كنت سبب في قتل وموت إنسان وعيلته عشان معتقدش إن فيه إنسان يقدر يعيش بذنب زي ده وتبعاته .. يا نجم انت الوحيد اللي أثبت صحة ومعنى كلة الطبقية بجد
وسابقا شنت هجوما قاسيا على محمد رمضان على خلفية الأزمة التي كشفها مصمم الأزياء ” أشرف فجلة ” بينه وبين رمضان وعدم دفع الأخير له ثمن ملابس حصل عليها من تصميمه .
أقرأ المزيد:
أعلن وزير العدل التركي، أكين غورلَك، عن تفاصيل وجدول التوظيف لـ 15 ألف موظف جديد…
كشفت وسائل إعلام إسرائيلية عن نجاح الرئيس التركي رجب طيب أردوغان في إقناع الرئيس الأمريكي…
أعلن الرئيس التركي، رجب طيب أردوغان، عن قرارين اقتصاديين بارزين يهدفان إلى إعطاء زخم…
أعلنت الإدارة الأمريكية رسمياً أن الرئيس دونالد ترامب سيحضر شخصياً قمة حلف شمال الأطلسي…
بدأت السلطات التركية تطبيق خطة أمنية استثنائية لحماية سماء العاصمة أنقرة وتأمين قمة حلف شمال…
انتقد الرئيس التركي رجب طيب أردوغان بشدة أزمة القيادة والصراع الداخلي المحتدم داخل حزب…
هذا الموقع يستعمل ملفات تعريف الارتباط (الكوكيز) لتحسين تجربة استخدامك.