
وضعت الفنانة شيرين شرطًا غير متوقعاً لشريك حياتها في حال قررت الزواج للمرة الثانية.
وقالت خلال لقاء صحافي إنها لم تتزوج إلاّ مرة واحدة وأنجبت ابنة واحدة، لافتة إلى أنها لم تكن متفرغة للزواج بسبب إنشغالها بعائلتها وعملها في الفن وقضايا أخرى على حد قولها.
وتابعت:” عمري ما أتجوزت غير مرة واحدة، يوريني نفسه اللي اتجوزني لو هو راجل ابن راجل، لما أتجوز لازم أكون باتباهى بيه وأن اسمه هيرتبط باسمي وأنا مش متجوزة عرفي ولا رسمي، هي مرة وعندي بنت واحدة، لأن كان عندي أسرتي وقضايا كتير بتشغلني مش فاضية أتجوز النهاردة وأطلّق بكره هشوفه فين ده هيكون مسكين لأنه مش هيلاقيني”.
واستطردت:” الفن بيقولوا زي الفريك ميحبش شريك، ولو كنت اتجوزت هكون محتاجة لحد عنده سعة صدر وملاك نازل من السما في صورة راجل علشان يفهم ظروف شغلي ومش الفن بس مهن كتير تانية زي الدكاترة، والست اللي متجوزة دكتور مظلومة خاصة لو كبير ومشهور وله اسم، مش هيبقى موجود لأنه هيكون بيعمل عمليات”.
وأعربت عن غضبها من الشائعات التي تطول عادل إمام كل حين و الأخر، حول وفاته، داعيةً الله أن يُطيل عمره حتى يخذل كل من أطلق عنه هذه الشائعات، حيث قالت: “منهم لله ألف مليون مرة اللي بيموّتوا عادل إمام، وحسبي الله ونِعم الوكيل فيهم، ويا رب الزعيم يعيش 160 أو 170 أو 180 سنة ويخذل الناس دي كلها، والأعمار بيد الله، لكن كفاية الناس تكون هايفة وفاضية، الناس زمان كانت بتقرأ الجورنال وتعرف وتتثقف ولكن للأسف دلوقتي الناس معلوماتها من السوشيال ميديا، زمان قبل السوشيال ميديا كنا مثقفين”.
صرح وزير الخزانة والمالية التركي محمد شيمشك بأن بلاده حققت نتائج ملموسة في مكافحة الاقتصاد…
في قلب شبه الجزيرة التاريخية بمدينة إسطنبول، يقع جامع الفاتح، ويعتبر أول مسجد سلطاني كبير…
تتواصل أعمال الرحلة العلمية التركية الوطنية العاشرة إلى القارة القطبية الجنوبية "أنتاركتيكا"، حيث يعمل باحثون…
نجحت الطائرة التركية بيرقدار أقِنجي الهجومية بدون طيار، في تدمير طائرة مسيرة خلال اختبار إطلاق…
تركيا الآن - أخبار الاقتصاد كشفت بيانات حديثة صادرة عن البنك المركزي التركي عن تحولات…
أثارت واقعة دفع فاتورة بقيمة 600 ليرة تركية مقابل 3 عبوات مياه فقط في أحد…
هذا الموقع يستعمل ملفات تعريف الارتباط (الكوكيز) لتحسين تجربة استخدامك.