
ياسمين عز
صرحت الإعلامية ياسمين عز أن هناك دراسة تثبت أن الرجل هو منبع السكر، ووجهت حديثها إلي النساء في حلقة اليوم من برنامج “كلام الناس” الذي يبث عبر فضائية “إم بي سي مصر” حيث قالت “في دراسة أكدت أن الراجل هو أصل السكر، ولو جوزك صاحب مطعم هتلاقيه عينه مليانة، ولو دخل عنده مليون واحدة، مراته هتفضل في عيونه ست البنات”.
وأضافت: “لو عزمتي أي حد من أهلك في البيت عمره ما يزعل منك”.
وتابعت: “ليه الرجل أما يروح يخطب بيقول لحماه أنا عايز ايد بنتك.. ليه مش بيقول عايز رجلها أو ودنها؟.. أنا أقولك ليه.. الايد هي اللي بتطبخ.. وكمان لأن الايد هي اللي هتطبطب عليه، وهي منبع الحنان، وده سبب الحكاية دي”.
واستطردت: “إياكي تعملي زي دعاء وبلاش تقومي جوزك على سلفتك وتخليه ميديهاش نصيبها هي وعيالها في الميراث”.
وأردفت موجهة بذلك حديثها للنساء: “متعمليش زي سهير.. بتسخن حماتها على سلفتها ليل نهار وتقولها مش مهتمة بيكي ولا بجوزها وبيتها كله تراب ومش بتلمع النجف ومفرش سفرتها كله بقع”.
واختتمت: “إوعي تعملي زي أميرة.. مش كل ما سلفتك تعمل حاجة في بيتها أو شكلها تقولي اشمعنى وتحملي جوزك فوق طاقته عشان عايزة تقلديها”.
جاءت أسعار صرف الدولار واليورو مقابل الليرة التركية في تعاملات الثلاثاء بمدينة إسطنبول عند الساعة…
شدد الرئيس التركي رجب طيب أردوغان على أن بلاده ستظل "خصما للظالمين ونصيرا للمظلومين"، وأنها…
مع اقتراب عيد الفطر بدأت التساؤلات تتزايد حول حالة الطقس خلال أيام العيد، خاصة لدى…
وصل وزير الدفاع التركي يشار غولر الاثنين، إلى العاصمة الإيطالية، تلبية لدعوة تلقاها من نظيره…
بحث وزير الخارجية التركي هاكان فيدان، مع نظيره السعودي فيصل بن فرحان، الأحد، الجهود المبذولة…
باحثون في جامعة غبزة التقنية بولاية قوجة إيلي التركية طوّروا رقائق نانوية خزفية قادرة على…
هذا الموقع يستعمل ملفات تعريف الارتباط (الكوكيز) لتحسين تجربة استخدامك.